Hakkımızda

Resim
Resim
alt
alt

MERSİN' İN BÜYÜLEYİCİ DOĞASINDA, KONFORU YAŞAYIN!

 

- Akdeniz’in göz alıcı mavisinin muhteşem yeşiliyle buluştuğu Susanoğlu’nda konumlanan Palmila Butik Otel, şehrin karmaşasından uzaklaşıp huzuru ve eğlenceyi bir arada yaşayacağınız unutulmaz bir tatil sunuyor.

- Ferah odaları ile konforlu bir konaklama deneyimi yaşayacağınız Palmila Butik Otel, sunduğu zengin olanaklar ile her yaştan misafire hitap ediyor. Mavi Bayraklı denizi, özel kum plajı, eşsiz bir lezzet deneyimi sunan açık büfesi, restoranı, göz kamaştırıcı barı, ister çocuklarınızla isterseniz yalnız katılabileceğiniz eğlenceli aktiviteleri ile Palmila Butik Otel, tatilinizin her anına güzellik katmak için sizi bekliyor

- Eğlence, huzur ve mutluluk aynı tatilde bir arada… Her yaştan misafirimizin doyasıya eğleneceği bir tatil için tüm hazırlıklarımız tamam. Sevdiklerinizle her anı dopdolu geçecek bir tatil yapmaya hazırsanız, sizi Palmila Butik Otel’de ağırlamaktan mutluluk duyarız. Susanoğlu’nun eşsiz doğası ile buluşabileceğiniz geniş yeşil alanlarımız ile size doğayla baş başa bir tatil sunuyoruz. Güneşin ve denizin tadını çıkarmak isteyenler için geniş plajımızın yanı sıra göz alıcı havuzumuz ile yazlar çok daha renkli geçiyor. 

- Gündüz denizin ve güneşin tadını çıkarırken tüm ailenizle birçok farklı aktiviteye katılabilirsiniz. Çocuklar yaşıtlarıyla güvenle vakit geçirirken siz de yılın yorgunluğunu üzerinizden atabilirsiniz. 

- Birbirinden özel lezzetlerin sunulduğu restoran ve barlarda Akdeniz lezzetlerinden bir damak şöleni sizi bekliyor. Gün boyu her dakikanızı dolu dolu geçirdikten sonra akşam şovları, partiler ve gösterilerle Palmila Butik Otel’de geceleri de eğlence zirveye çıkıyor. 

Siz tatilinizin tadını doyasıya çıkarırken Rehberlerimiz ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdalar.

 

X